Freesletters


Een veel toegepaste manier van gevel reclame zijn freesletters. Freesletters zijn aan nagenoeg elke ondergrond te bevestigen. Naast gefreesde letters maken wij ook gefreesde logo's.

Freesletters worden gemaakt van gegoten acrylaat die volledig gekleurd is. Hierdoor zijn de uitgefreesde letters zeer kleurvast. Naast de acrylaat letters leveren wij ook letters in RVS, aluminium en hout.

Freesletters geven een 3D effect waardoor de bedrijfsnaam of logo zeer fraai uit de gevel springt. De letters worden voorzien van afstandhouders aan de gevel gemonteerd. Dit wordt zo gedaan dat bij een verhuizing de letters op eenvoudige wijze gedemonteerd kunnen worden.

Freesletters zijn te leveren in diverse kleuren en diktes. Wij kunnen de acrylaat freesletters leveren van 4, 8, 12 en 18 mm dikte. De letters uit RVS of aluminium zijn leverbaar in 4 mm dikte.


Freeslogo's
Wij kunnen uw logo uit de gevel laten springen. Uw logo krijgt een extra 3D effect doordat deze op afstandhouders gemonteerd wordt aan de gevel. Helaas zijn niet alle logo's geschikt om als freeslogo aan de gevel gemonteerd te worden. Wij geven u graag vrijblijvend advies.
Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor freesletters en freeslogo's.