Spandoeken


Een spandoek is een medium dat de laatste tijd steed meer gebruikt wordt als reclame drager. Voor bijvoorbeeld het aankondigen van evenementen of voor steeds wisselende aanbiedingen. Ook voor bijvoorbeeld makelaars is het een geschikt medium om een te verkopen object onder de aandacht te brengen.

Wij maken zelf de spandoeken in huis op elk gewenst formaat. Ook voorzien wij de spandoeken rondom van een zoom voor meer stevigheid en kunnen de doeken naar wens voorzien van spanringen. Onze full color machine print direct op het spandoek materiaal waardoor de kwaliteit van de opdruk gewaarborgd is. Het gebruikte materiaal is weersbestendig en brandvertragend. Voor grote spandoeken die geplaatst worden op een open veld met veel wind kunnen wij spandoeken leveren met kleine gaatjes waardoor de wind door het doek heen kan. 

Daarnaast kunnen wij buizenframes op elke gewenste maat leveren, die zowel vrijstaand als tegen een achterwand gemonteerd kunnen worden. Doeken kunnen zo eenvoudig verwisseld worden voor bijvoorbeeld promotionele acties. 

Naast buizenframes zijn er ook andere oplossingen om doeken te presenteren. Voor kleinschaliger gebruik hebben wij rolbanier systemen, waarin een doek wordt opgerold en kan worden neergezet op bijvoorbeeld beursstands, of bij evenementen. Op deze manier kan het doek eenvoudig worden opgeborgen en opgebouwd.